Flint Fotballfestival (U12 til U14)

Ungdomsturneringer

Ungdomsturneringene går over tre dager:
  • Dag 1: Seeding-turnering hvor alle lag spiller fem kamper (1 x 20 min) og hvor resultatene bestemmer hvilken divisjon man skal spille i resten av turneringen
  • Dag 2: Seriebasert gruppespill hvor hver divisjon deles inn i avdelinger à 4 lag og det spilles normal serie med tre kamper (2 x 20 min) for å bestemme hvem som spiller semifinaler og plasseringskamper
  • Dag 3: Cup-basert sluttspill og plasseringskamper med en eller to kamper (2 x 20 min)

Store klubber har som oftest nivådelte lag i ungdomsfotballen.

Vårt eget ønske om å delta med alle lagene i samme turnering var utgangspunktet for at Flint Micasa Cup ble etablert i 2016. Det er denne suksessen som nå etter hvert har utviklet seg til å bli Flint Fotball Festival.

Store klubber kan altså reise, bo og spise med hele årgangen samlet, mens hvert av lagene spiller sine kamper i divisjoner tilpasset deres ferdighetsnivå.

I 2023 inviterer vi til følgende turneringer for lag i ungdomsfotballen:

Barneturnering

Alle turneringene i barnefotballen går over to dager:
  • Dag 1: Seeding-turnering hvor alle lag spiller fire kamper à 15 minutter
  • Dag 2: Seeding-turnering hvor alle lag spiller tre kamper à 20 minutter

Arrangementet gjennomføres selvsagt i henhold til NFFs regler for disse årskullene. Resultater, tabeller og rangeringer presenteres derfor ikke.

I disse årskullene er det stor forskjell i ferdighetsnivå mellom lagene og forutsetningen for en god sportslig opplevelse er at man spiller kamper mot andre lag med omtrent samme ferdighetsnivå.

Vår turneringsmodell sørger for jevne kamper og hindrer kamper mot andre lag fra samme fotballkrets. Vi ønsker spesielt å legge til rette for at store klubber kan delta med alle sine lag.

I 2023 inviterer vi til følgende turneringer for lag i barnefotballen:

Vil du vite mer?

Om Flint AIL

Logo_Footer

Flint Tønsberg AIL er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.

© Flint Tønsberg AIL / Alle Rettigheter