Hvorfor velge Flint Fotballfestival?

Tilbudet om fotballturneringer er mange. Hvorfor skal man velge nettopp Flint Fotballfestival? Vi mener kombinasjonen av unikt turneringsformat som sikrer jevne kamper for alle, et kompakt arrangement med gangavstand til de fleste baner, innkvartering, matsal, festivalområde og kort vei til strand vil gi en cupopplevelse man sent vil glemme.

Cup med det lille ekstra

I sommer arrangerer Flint Fotball for første gang Flint Fotballfestival for jente- og guttelag i alderen 12-14 år. Flint Fotballfestival bygger spesielt på tre viktige prinsipper.
Vi har utviklet et spesielt turneringsformat som vi kalle multinivåturnering. Det sørger for at alle lag får en god sportslig opplevelse ansett hvilket ferdighetsnivå de har.
Kompakte leker
Den store banekapasiteten på vår Flint ESSO Arena gjør at vi kan arrangere svært kompakte leker med gangavstand mellom baner, innkvartering, matsal, festivalområde og badestrand.
Vi har spesiell fokus på god og næringsrik mat levert direkte fra profesjonell leverandør og med tilrettelegging for spillere med spesielle behov. Alt er betalt på forhånd slik at behovet for lommepenger blir minimalt
Lag fra inn- og utland
Flint Fotballfestival har deltakerlag fra hele Norge, i tillegg til utelandske klubber som Liverpool, Aberdeen, Rangers og Arsenal. Man er garantert å møte nye, spennende motstandere.

Tilrettelagt for supportere

Vi ønsker at Flint Fotballfestival også blir en flott opplevelse for tilreisende supportere, venner og familie. De fleste kamper spilles på Flint Esso Arena, noe som gjør at man slipper mye farting fra bane til bane. Med mange kiosker og et eget festivaltelt med matsalg og sitteplasser, ligger alt til rette for flotte dager også for tilreisende publikum.

Flint Esso Arena ligger på Tolvsrød noen få minutters kjøretur fra Tønsberg sentrum. Området har mange flotte butikker, flotte turområder og kort vei til badestrand.

Flint Fotballfestival har inngått avtaler med flere hoteller i området. Oversikt over disse finner du her.

Flint Fotballfestival har inngått avtaler med flere hoteller i Tønsberg.
https://festival.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/03/Flint-Fotballfestival-utkast-negativ.png
Flint Fotball er en av Norges største breddefotballklubber med rundt 1000 aktive spillere. Tønsberg-klubben har siden 2016 arrangert Flint Micasa Cup for G14-lag etter prinsippet om multinivåturnering. Turneringen er unik i sitt slag, og har i løpet av få år blitt svært populær, og tiltrekker seg lag fra hele Norge. Utenlanske lag har også fått øynene opp for cupen. I 2019 deltok blant annet Leeds og Leicester fra England.

I 2022 inviterer vi til Flint Fotballfestival med cuper for U12, U13 og U14 med egne klasser for både jenter og gutter.
20220606-D5S_6570
20220606-D5S_6131
20220606-D5S_5902
20220606-D5S_6635

Vil du vite mer?

Om Flint AIL

Logo_Footer

Flint Tønsberg AIL er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.

© Flint Tønsberg AIL / Alle Rettigheter