Hva er
Flint Fotballfestival?

Flint Fotball Festival er en serie med fotballturneringer som arrangeres i sommerhalvåret for barn og ungdom i alderen fra 12 til 14 år.

Flint Fotball er en av landets største fotballklubber og på vårt klubbanlegg, Flint ESSO Arena, er det plass til seks 11er-baner, tolv 9-er baner eller tjuefem 7er-baner. I ungdoms­turneringene har vi i tillegg mulighet til å benytte naboklubbenes baner.

Det store antallet baner gir oss mulighet til å gjennomføre store turneringer med svært mange lag på et kompakt område. Innenfor gangavstand finner man også skoler som benyttes til innkvartering og idrettshallen hvor maten serveres. Det er i tillegg kort avstand både til badestrender og Tønsberg sentrum.

Hver av turneringene i Flint Fotball Festival tilbyr deltakelse for ett årskull med separate klasser for jenter og gutter. Totalt har vi plass til omtrent 80 lag i hver av turneringene.

Det mest spesielle kjennetegnet ved Flint Fotball Festival er turneringsformatet vi kaller multinivåturnering. Multinivåturnering betyr at alle lag uansett ferdighetsnivå er sikret en god sportslig opplevelse med mange jevne kamper.

Cupkonsept som sikrer motstanderlag med samme nivå.
Les mer!
Påmeldingsavgift og deltakerkort
Hotellavtaler for tilreisende publikum.
Oversikt over måltider og bevertning
Les mer!
https://festival.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/10/Logo-FLINT-uten-browser.png
Flint Fotball er en av Norges største breddefotballklubber med rundt 1000 aktive spillere. Tønsberg-klubben har siden 2016 arrangert Flint Micasa Cup for G14-lag etter prinsippet om multinivåturnering. Turneringen er unik i sitt slag, og har i løpet av få år blitt svært populær, og tiltrekker seg lag fra hele Norge. Utenlanske lag har også fått øynene opp for cupen. I 2019 deltok blant annet Leeds og West Ham fra England. I 2022 gjestet Liverpool, Aberdeen, RB Leipzig og Hambuger SV turneringene.

I 2023 inviterer vi til Flint Fotballfestival med cuper for U12, U13 og U14 med egne klasser for både jenter og gutter. Håper vi ses!

Vil du vite mer?

Om Flint AIL

Logo_Footer

Flint Tønsberg AIL er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.

© Flint Tønsberg AIL / Alle Rettigheter