HovedsidenU14UngdomBryne J14-2 ble lag nummer 70

23. desember 2021
https://festival.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/12/Lag-nr-70-pameldt.png
FLINT FOTBALLFESTIVAL 2022

Bryne J14-2 ble lag nummer 70

Andrelaget til Bryne J14 ble lag nummer 70 til å melde seg på sommerens Flint Fotball Festival. Bryne deltar også med to lag i klasse G14.

Påmeldingen startet i slutten av oktober og det var et jevnt sig den første måneden. Faktisk så det ut til at gutteklassene i både Flint U13 Cup og Flint Micasa U14 Cup ville bli fullbooket før jul.

Så kom omikron-varianten til landet og den hadde samme effekt som en lysbryter: I en periode på tre uker hadde vi ingen påmeldinger overhode!

Klubbenes vurdering er nok at myndighetene vil få god kontroll og gjenopprette en form for normalitet i god tid før sommeren. Derfor har det nå blitt litt pågang igjen. Flint Fotball Festival vil likevel videreføre rabatterte påmeldingsbetingelser i alle klasser og alle turneringer i alle fall til slutten av januar.

Samtidig kan det virke som om norske klubber prioriterer innenlandske arrangementer denne sommeren.

Først og fremst breddeturneringer

Når vi har lyktes i å lage et turneringskonsept som frister Liverpool FC, Hamburger SV og RB Leipzig, så sikrer dette at de beste og hardest satsende norske lagene i disse årsklassene får attraktiv motstand.

Riskoen er imidlertid at breddelag oppfatter at turneringene ikke er noe for dem. Derfor benytter vi enhver mulighet til å presisere at konseptet multinivåturnering først og fremst en en nyvinning for breddelagene: De kan være sikker på at de vil få en god sportslig opplevelse med mange jevne kamper uansett hvlket ferdighetsnivå de har.

Når vi nettopp opplevnde at en klubb vi aldri før hadde hørt om meldte på to lag i klasse G13, så er budskapet i alle fall delvis kommet fram!

Vil du vite mer?

Om Flint AIL

Logo_Footer

Flint Tønsberg AIL er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.

© Flint Tønsberg AIL / Alle Rettigheter